Bent u klaar voor dé belevenis van Hannover Messe, 25-29 april 2016?

Bent u klaar voor de belevenis van Hannover Messe 2016? Danfoss heet u welkom in Hal 14 op Stand H30, waar de huidige en virtuele wereld door elkaar lopen. De Danfoss Tube neemt u mee op een fascinerende, virtuele 3D-reis door onze oplossingen, op het gebied van aandrijftechniek, verwarming, koeltechniek en hydrauliek, voor een betere toekomst.

- maandag 18 april 2016 Op Danfoss Drives

Voor het eerst tijdens Hannover Messe laat Danfoss u kennis maken met de verschillende divisies, allen gericht op energie- en kostenbesparing voor diverse toepassingen, zoals scheepvaart, gebouwautomatisering, afvalwater en voedingsmiddelen en dranken.

Enkele hoogtepunten:

VACON® NXP Liquid Cooled
De vloeistofgekoelde VACON
® NXP Liquid Cooled frequentieregelaars hebben een uitstekende verhouding tussen vermogen en omvang. Ze zijn ideaal voor toepassingen waar ruimte kostbaar is of waar luchtkoeling moeilijk toepasbaar is. Zware industrieën in veeleisende omstandigheden, zoals de maritieme en offshoresector en de water- en afvalwatersector, profiteren van het compacte ontwerp en de robuuste betrouwbaarheid van deze frequentieregelaar.

VLT® Midi Drive FC 280
De VLT® Midi Drive FC 280, de opvolger van de zeer populaire VLT 2800, zorgt voor een flexibele en efficiënte motorregeling voor uiteenlopende automatiserings- en machinebouwtoepassingen in de levensmiddelen- en drankenindustrie, het goederenvervoer en de verwerkende industrie.

Integrated Motion Controller (IMC)
Danfoss Drives heeft een innovatief alternatief voor de dure servoregeling ontwikkeld. De Integrated Motion Controller (IMC) is een functie die frequentieregelaars in staat stelt om uiterste precieze positionerings- en synchronisatiebewerkingen uit te voeren zonder extra modules of hardware. IMC is nu te configureren in de software van de VLT® AutomationDrive FC 302.

Via onderstaande links kunt u uw gratis entreebewijs bestellen en vindt u meer informatie en directe voordelen voor u.

We zien u graag in Hannover!

 

 

 

De gehele productserie VLT en VACON regelaars op Hannover Messe 2016

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek