Connectiviteit - de katalysator voor Industrie 4.0

Hannover Messe, Hal 14, stand H30, 24 - 28 april

Danfoss in Hal 14 stand H30 op Hannover Messe 2017 Gezamenlijke oplossingen van Danfoss Heating, Cooling, Drives en Power Solutions voor o.a. de industrie, de bouw-, energie- en maritieme sector.

- dinsdag 11 april 2017 Op Danfoss All Segments

Communicatie is de kern van een hogere productiviteit: Of het nu gaat om het regelen van off-road voertuigen, machines of complete productielijnen, het bewaken van het moderne verkeer systemen, of het regelen van de distributie van energie - Connectiviteit maakt het mogelijk om op grote schaal gegevens te meten, analyseren en gebruiken. Zonder efficiënte netwerken is het onmogelijk om onder meer industriële processen, machines, supermarkten duurzaam te optimaliseren.

Connectiviteit is daarom het centrale thema op onze stand tijdens Hannover Messe; 

  • Connected Systems: De fysieke verbinding van de technologie, die bijdraagt aan een ​​aanzienlijke kostenbesparing en een hoge flexibiliteit.
  • Connected Intelligence: Real-time beschikbaarheid en uitgebreide data-analyse voor controle en voorspelbaarheid.
  • Connected Responsibility: Danfoss oplossingen zijn ontworpen voor milieuvriendelijke prestaties en dragen bij tot een drastische vermindering van de CO2-uitstoot.
  • Connected Innovation: Netwerk toegankelijkheid tot gegevens in verschillende branches, waardoor ervaringen en inzichten verzameld en innovatie gestimuleerd wordt.

Onze collega's gaan graag met u het gesprek aan en tonen u hoe connectiviteit in uw toepassing nu en in de toekomst centraal staat.
Via onderstaande link bestelt u uw gratis entreebewijs.

 

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek