Introductie van nieuw SAP ERP systeem bij Danfoss

Overgang van 31 januari tot en met 4 februari 2019

Introductie nieuw SAP OneERP systeem bij Danfoss per 4 februari 2019 Het is ons doel om u de best mogelijke service te bieden. Dit is dan ook de reden dat Danfoss begin februari 2019 zal overstappen naar een nieuw SAP ERP systeem.

Met de introductie van dit nieuwe ERP-systeem maken wij een digitale stap die aansluit op de huidige wensen in onze branche. Ons streven daarbij is om u optimaal van dienst te zijn, met name waar het gaat om het beantwoorden van logistieke vragen en het vereenvoudigen van de orderprocessen.

- woensdag 23 januari 2019 Op Danfoss

We doen ons best om de omschakeling snel en soepel te laten verlopen, maar we willen u er graag op wijzen dat er, ondanks zorgvuldige voorbereiding, vertragingen kunnen optreden tijdens deze overgangsfase.

De omschakeling betekent ook dat ons systeem tijdelijk niet beschikbaar zal zijn.
De omschakeling naar het nieuwe systeem vindt plaats tussen 30 januari 2019 en 4 februari 2019. Houd er a.u.b. rekening mee dat wij in deze periode geen bestellingen kunnen verwerken of bezorgen.
Ook kunt u in die periode geen orders plaatsen via de online bestelplatforms DECOM en VLTshop.

We vragen u daarom vriendelijk om uw bestellingen tijdig te plannen. Dit in verband met mogelijk iets langere levertijden na de overgang naar het nieuwe ERP-systeem.

Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Als u vragen hebt aarzel dan niet om contact op te nemen met uw contactpersoon of met onze Customer Service.


Uw Danfoss Team

Customer Service Center:
010 – 808 2222
cs@danfoss.nl

 

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek