13de Danfoss Motortour door de Ardennen

Ruim 90 enthousiaste motorrijders beleefden een fantastische dag

Danfoss Motortour 2017 All groups Tour on Two Wheels De weersverwachtingen voor 8 september 2017 waren verre van positief. Maar de ware motorrijder en Danfoss-fan liet zich hierdoor niet afschrikken en kwam 8 september naar de Belgische Ardennen om hier deel te nemen aan de Danfoss Motortour - Tour on two Wheels - Part 13.

- dinsdag 12 september 2017 Op Danfoss

Dit enthousiasme werd beloond met droog weer tijdens de start, vanaf Hotel Van der Valk in Verviers, en ochtendrit door het prachtige Belgische landschap. De koffie- en tankstop in de ochtend lag net over de grens in Luxemburg. Hierna ging de tour verder naar La Roche-en-Ardenne voor een uitgebreide lunch bij Floreal.

Vanaf de middag viel er wel motregen, maar men was goed voorbereid met regenkleding. Veiligheid staat altijd voorop en de fantastische begeleiders van de zeven groepen leidden de groepen veilig door alle bochten, langs kuilen en wegversperringen naar de middagstop bij Gare de Comblain-La-Tour, voor de fameuze kofferbak snacks en drankjes.

Na de middagstop was het nog een uurtje rijden terug naar Van der Valk in Verviers waar een ieder zich tegoed kon doen aan een uitgebreid buffet en onder het genot van een goed glas bier kon terugkijken op een wederom geslaagde Danfoss Motortour. 

We hebben zoveel mooie complimenten en bedankjes mogen ontvangen, maar wij maken juist een diepe buiging voor alle deelnemers die dit evenement tot een enorm succes maken!

Graag tot volgend jaar!

Team Danfoss Motortour

 

Danfoss Motortour 2017 Start Tour on Two Wheels

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek