Engineering Tomorrow

Engineering tomorrow – energie-efficiënte verwarmingssystemen voor appartementencomplexen Voor een toekomst waarin u meer kunt doen met minder. Waarin slimme technische innovaties en engineering bijdragen aan de wereldwijd stijgende behoefte aan infrastructuur, voedselvoorziening en energie-efficiëntie.

Met "Engineering Tomorrow" zet Danfoss zich in voor een betere toekomst.

- maandag 6 oktober 2014 Op Danfoss Heating & District Heating

Elke dag spant u zich in om uw klanten de beste professionele oplossingen en diensten te bieden. Danfoss kan u bij iedere fase in het werk ondersteuning bieden. "Engineering Tomorrow" geeft weer waar het bij Danfoss om draait. Engineering en technische innovatie kunnen ons op weg helpen naar een betere wereld.

Jaarlijks investeert Danfoss meer dan 4% van de omzet in onderzoek en ontwikkeling om de oplossingen van morgen te vinden. Met ons aanbod van bijna 50 productlijnen komen we tegemoet aan uw behoeften en kunt u een optimale service leveren aan uw klanten. Gemiddeld wordt aan Danfoss elke dag een nieuw octrooi verleend voor uitvindingen die uw werk gemakkelijker maken en meerwaarde creëren voor uw klanten.

"Engineering Tomorrow" verbindt het krachtige technische verleden van Danfoss met de toekomst. U kunt vertrouwen op onze betrouwbare, innovatieve en hoogwaardige oplossingen – nu en in de toekomst.

 

Danfoss living thermostaten voor woningen

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek