Komt u ook naar de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering?

Op 1 en 2 november bij Taets Art and Event Park in Amsterdam

738x415_news_Congres Gebouw Automatisering 2017 Gebruik de Danfoss code en meld u nu gratis aan

- dinsdag 26 september 2017 Op Danfoss Heating

Op woensdag 1 en donderdag 2 november is Danfoss aanwezig op de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering in het Taets Art & Event Park in Amsterdam. 

De Nationale Conferentie Gebouw Automatisering biedt sterke voordelen door kennisoverdracht over de ontwikkelingen in de gebouwautomatiseringssector. Hoe verandert de technologie de bouw- en vastgoedsector? Wat is de impact van technologie op de strategie van de investeerder? Hoe verdien je als stakeholder aan gebouwautomatisering? Wat is de rol van een Systeem Architect? Dit zijn slechts enkele thema’s die tijdens de conferentie aan bod zullen komen.

Naast bekende sprekers zoals Hans de Boer (VNO NCW), Doekle Terpstra (UNETO-VNI), John Post (Topsector Energie) en Zef Hemel (Universiteit van Amsterdam) zijn er veel interessante presentaties door experts uit de sector, die u concrete kennisoverdracht rond gebouw automatisering bieden. Communicatie, Internet of Things, certificering, verduurzaming, commissioning, datascience en rendement zijn enkele steekwoorden voor de gepresenteerde kennis.

Danfoss NovoCon®
Kom langs op 1 of 2 november in Amsterdam en wij informeren u graag tijdens deze conferentie over de laatste ontwikkeling rondom de Danfoss NovoCon® digitale servomotor. Dé oplossing voor het snel en gemakkelijk inregelen, beheren en optimaliseren van verwarmings- en koelsystemen in de utiliteitsbouw.

Ga naar de website voor meer informatie, inclusief het programma. En registreer u met de Danfoss code voor gratis bezoek.

 

Aanmelden voor gratis bezoek?

Gebruik de Danfoss code en registreer u nu

Nationale Conferentie Gebouw Automatisering 2017

Bezoek de website

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek