AMZ 112 SES regelset garandeert minder risico op sluipverbruik en uitval

Vind alle info op de AMZ website

738x415_news_AMZ combi Bekijk de demonstratie video

- vrijdag 13 mei 2016 Op Heating

Al ruim 10 jaar geniet de AMZ 112 SES regelset de voorkeur van veel installateurs en adviseurs. De Danfoss AMZ regelset is nu vernieuwd. Voor deze nieuwe set is gekozen voor meer eenvoud en een nieuwe aandrijving waarmee het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt. De robuust uitgevoerde kogelafsluiter is door zijn constructie en werking totaal ongevoelig voor vuil in de installatie. Standaard is de set voorzien van een eindcontact waardoor u nu met één set altijd de juiste oplossing in handen heeft, zowel voor stadswarmte- als voor zoneregelingen.

5 sterke redenen om over te stappen op de AMZ 112-SES set
De kans is groot dat u nog niet bekend bent met de AMZ-SES, terwijl Danfoss deze set al in sinds 2005 inzet voor stadsverwarming en installaties waar het risico op vervuild cv-water groot is. Een veel voorkomend probleem bij stadsverwarming is sluipverbruik met als gevolg hiervan onverklaarbaar hoge energierekeningen. Doordat de afsluiter constant in contact staat met vervuild water kan lekverlies ontstaan. De krachtige servomotor en de verchroomde kogelafsluiter maken de AMZ totaal ongevoelig voor vuil in de installatie.

Sterk tegen vuil dankzij kogelafsluiter
Stille servomotor 
Solide metalen tandwielaandrijving 
Standaard voorzien van eindcontact voor pomp- of ketelbesturing 
Scherpe prijsstelling

AMZ video en selectiekaart
Voor uw gemak hebben wij een selectiekaart van de AMZ set ontwikkeld met handige aansluitschema’s, productinformatie en applicaties. Bekijk de video met een demonstratie van de sluitkracht van de gemotoriseerde kogelafsluiter en download de AMZ selectiekaart op amz.danfoss.nl

 

AMZ video

Bekijk de demonstratie video

AMZ website

Ontdek de nieuwe AMZ 112 SES regelset

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek