Nieuw: NovoCon® S met remote I/O

Dankzij remote I/O kan de NovoCon® S nu direct worden aangesloten op de ChangeOver6

738x415_NovoCon_CO6_ABQM Unieke combinatie voor optimaal en efficiënt binnenklimaat

- vrijdag 9 december 2016 Op Heating segment

Naast de vorig jaar geïntroduceerde NovoCon® S intelligente, bus servomotor, introduceren wij nu de NovoCon® S met remote I/O. Door deze remote I/O functie kan de NovoCon® S direct worden aangesloten op de ChangeOveromschakelkogelkraan. Ook is het nu mogelijk om andere componenten, zoals temperatuursensoren, direct aan te sluiten op de NovoCon® S.

Unieke combinatie voor optimaal en efficiënt binnenklimaat
Danfoss NovoCon® S + ChangeOver6 + AB-QM is de ideale oplossing voor verwarmings- en koelingscircuits in 4-pijps systemen. Bijvoorbeeld voor uw klimaatplafonds of inductie-units. De ChangeOver6 kogelkraan zorgt voor de omschakeling tussen koelen en verwarmen en voorkomt hiermee crossflows. De AB-QM zorgt voor een perfecte flowregeling. En met de bus koppeling van de NovoCon® S digitale servomotor aan het gebouwbeheersysteem (GBS) kunt u het systeem op afstand inregelen en monitoren. 

Continuous commissioning
De NovoCon® S verzamelt data en slaat deze op om de prestaties van het gebouw in de loop der tijd te vergelijken en de ‘best practice’ op het gebied van energieverbruik vast te stellen. Maar ook continuous commissioning en predictive maintenance zijn hierdoor mogelijk. Door de speciaal ontwikkelde commissioning tool is het mogelijk een APK voor uw waterzijdige klimaatinstallatie uit te voeren. De NovoCon® biedt dus niet alleen meerwaarde in de installatie- en commissioningfase, maar gedurende de gehele levensduur van het gebouw.

 

NovoCon® S

Nauwkeurige multifunctionele servomotor

Meer informatie?

Bekijk de video en de brochure

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek