Programmaoverzicht 2016

Download nu de PDF

738x415 news_catalogus 2016 Of wilt u liever een gedrukt exemplaar?

- donderdag 12 mei 2016 Op Heating

Nieuw in het Programmaoverzicht
Vergeleken met het Programmaoverzicht 2015 zijn er enkele zaken nieuw en/of veranderd waarvoor wij uw speciale aandacht vragen.

Gemotoriseerde AMZ 112 en AMZ 113 (2- en 3-weg afsluiters)
Gemotoriseerde zoneafsluiters bestaan uit een 2- of 3-weg afsluiter huis en een aangebouwde servomotor. De afsluiter huizen zijn geschikt voor zowel verwarmings- als koeltoepassingen. Alle zoneafsluiters zijn voorzien van een hulpcontact dat sluit bij een open gestuurde motor. Zoneafsluiters zijn bedoeld om een installatie in verschillende delen te verdelen. Afhankelijk van de installatie kan met de zoneafsluiter ook op temperatuur geregeld worden. De stadsverwarmingset AMZ 112-SES wordt compleet geleverd met een transformator en een aansluitdoos voor een snelle montage. 

ChangeOver6 - gemotoriseerde 6-weg kogelafsluiter
De ChangeOver6 is een kogelafsluiter geschikt voor omschakeling tussen verwarmen en koelen in een 4-pijps systeem. Voor een goede hydraulische balans in klimaatinstallaties dient de ChangeOver6 gecombineerd te worden met de AB-QM drukgecompenseerde regelafsluiter. Deze change-over functie zorgt ervoor dat bijvoorbeeld bij een fancoil unit een enkele convector kan worden toegepast voor het omschakelen tussen verwarmen en koelen in plaats van een dubbele convector.

GreenCon Thermostaten
AC / CV Naregelingen GreenCon aan/uit ruimtethermostaten worden toegepast voor het regelen van bv. fan-coil units in koel- en verwarmingssystemen. De gebruiker kan de temperatuur naar wens aanpassen en de GreenCon zorgt voor een optimaal comfort in de ruimte. De GreenCon werkt energie-efficiënt en controleert de operationele toestand van het systeem door middel van de ingebouwde temperatuursensoren die temperatuursveranderingen in de ruimte detecteert. Door de geavanceerde programmeerbare functies kan de energie-efficiëntie van het gebouw worden verhoogd zonder dat het comfort hierdoor beïnvloed wordt.
 
Gedrukt exemplaar ontvangen?
Wilt u graag een gedrukt exemplaar van onze catalogus ontvangen vul dan het online aanvraagformulier in en wij sturen u een gedrukt exemplaar.
 

 

PDF bestand Catalogus 2016

Klik hieronder om ons Programmaoverzicht 2016 te downloaden.

Gedrukt exemplaar ontvangen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt van ons een gedrukt exemplaar van de catalogus 2016.

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek