Programmaoverzicht 2017

Download nu de PDF

738x415_news_catalogus 2017 Of wilt u liever een gedrukt exemplaar ontvangen?

- woensdag 7 juni 2017 Op Danfoss Heating

Nieuw in het Programmaoverzicht
Vergeleken met het Programmaoverzicht 2016 zijn er enkele zaken nieuw en/of veranderd waarvoor wij uw speciale aandacht vragen.

Uitbreiding programma RA-DV Dynamic Valve™ drukgecompenseerde radiatorafsluiters
Ons programma radiatorafsluiters met ingebouwde drukverschilregelaar type Dynamic Valve™ (RA-DV) hebben wij uitgebreid. In de afmetingen DN 10 en DN 15 worden de bestaande rechte en haakse modellen nu verder aangevuld met 3 nieuwe modellen: haaks verkeerd, haaks links en haaks rechts. Daarnaast hebben wij ook de afmeting DN 20 toegevoegd in rechte en haakse uitvoeringen.

Nieuw! Via Bluetooth® programmeerbare radiatorthermostaat
De Danfoss Eco™ is het nieuwste op het gebied van radiatorthermostaten. Deze zeer gunstig geprijsde elektronische radiatorthermostaat heeft een absolute meerwaarde ten opzichte van de traditionele thermostaatknop. Via een gratis app kunt u iedere Danfoss Eco™ eenvoudig programmeren.

Nieuw! Vorstvrijlint Stekkerklaar Danfoss Ecpipeheat™
De ECpipeheat™ is ideaal voor het vorstvrij houden van leidingen, afvoeren en talrijke andere vorstgevoelige onderdelen. Omdat het verwarmingslint zelflimiterend is, wordt de kabel nooit te warm. Hierdoor mag het lint worden aangebracht op zowel metalen als kunststofleidingen, binnenshuis en ook buiten.

Gedrukt exemplaar ontvangen?
Wilt u graag een gedrukt exemplaar van onze catalogus ontvangen vul dan het online aanvraagformulier in en wij sturen u een gedrukt exemplaar.

 

PDF bestand Catalogus 2017

Klik hieronder om ons Programmaoverzicht 2017 te downloaden.

Gedrukt exemplaar ontvangen?

Vul uw gegevens in en ontvang een gedrukt exemplaar van het Programmaoverzicht 2017.

 

Sociale media Doe mee

Wilt u met ons communiceren?

Leer ons kennen en neem deel aan het gesprek